2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusu

2019-2020 YENİ KAYIT   DUYURUSU

• 2019-2020 Eğitim –Öğretim  yılı 16 Eylül 2019  Pazartesi günü başlayacaktır.Ders Programları web sayfamızda ve öğrenci panolarında ilan edilecektir.
  • İşletme  İngilizce Program Hazırlık Sınıfında  okuyacak öğrencilerin eğitimi 30 Eylül 2019  tarihinde başlayacaktır.
  • E-devlet üzerinden kayıt yaptırmış olan öğrenciler kayıt evraklarını 16-20 Eylül arası öğrenci işlerine teslim edeceklerdir. (YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı sınav sonucu ile kayıt yapılacaktır),  Lise Diplomasının fotokopisi - 2019 tarihinde mezun olanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.) , Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için) , İkamet Adresi beyanı )
  • Türkçe İşletme Programında 3 şube (B,C,D) yer almakta olup şubeler  öğrenci panolarına ve web sayfamızda  ilan edilecektir.
  • Öğrencilerin otomasyon üzerinden ders alma işlemleri  26 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak, 02 Eylülde son bulacaktır.  Ders kayıtlarını  öğrenci otomasyon sistemi (AKSİS) üzerinden (kullanıcı adı ve şifre oluşturarak)yapmaları  gerekmektedir. Derslerini sistem üzerinden seçen öğrenciler danışman onayına AKSİS üzerinden  gönderdikten sonra kesin kayıta döndüğünde ders çıktılarını en son 18 Ekim 2019 tarihine kadar  öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.
  • İŞLETME  İNGİLİZCE PROGRAMINA yerleşen öğrencilerin Yabancı Dil Zorunlu Hazırlık Yeterlilik Sınavı 12 Eylül 2019 Perşembe   günü saat 10:00 da
  •  (AVCILAR KAMPÜSÜ İŞLETME FAKÜLTESİNDE) YAPILACAKTIR.
  • İngilizce Hazırlık Sınıfını geçen öğrencilerin otomasyon üzerinden ders alma işlemleri 16 Eylülde son bulacaktır. Ders kayıtlarını  öğrenci otomasyon sistemi (AKSİS) üzerinden (kullanıcı adı ve şifre oluşturarak)yapmaları  gerekmektedir. Derslerini sistem üzerinden seçen öğrenciler danışman onayına AKSİS üzerinden  gönderdikten sonra kesin kayıta döndüğünde ders çıktılarını en son 18 Ekim 2019 tarihine kadar  öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenci kimlik kartınızı öğrenci  işlerinden alabilirsiniz.